A Simple Key For las fierbinti sezon nou Unveiled

six.4 You Can’t Help you save Oneself Alone Gaetano and Delia, a divided few, check out to pick up the items in their damaged love, recalling each of the faults plus the issues which led them to where They're now.

Altfel am vazut cu ochii mei pe timpul comunismului cum se formau transporturi cu carne pentru rusia. Asta in timp ce pentru romani ramaneau doar resturile. O fi fost caz izolat de aia intreb.

ar fi interesant un singur articol, dar unul singur despre cum s-au achizitionat migurile de la fratele rus. cate vagoane de grane, carne sau minereuri s-au dat in schimba marelui frate liberator de la rasarit. sau nu e voie sa se scrie despre asta? e prime key.

5.8 APB Following a billionaire engineer witnesses his ally’s murder, he usually takes charge of Chicago’s troubled 13th District and reboots it being a technically impressive law enforcement drive, demanding the district to rethink anything with regard to the way they combat criminal offense.

We are seasoned advisers to employers on procedures for world-wide mobility whilst making sure compliance with immigration responsibilities. When you have a matter regarding the variations, or any relevant immigration matter, you should get in touch.

“This maybe stem from your men and women’s desire on our one of a kind sustainability story and initiatives. Paper from KHAN-NA By way of example, our innovative Alternative to sustainable fiber sourcing and a nicely acknowledged principle in Asia, is one area new and interesting within the eyes of European customers.

M.C sti ce spui cum sa ne ciufuleasca rusi doamne fereste sau ce vrei sa vina iar hoardele de violatori si here de jefuitori lasa ca sant destui in tara nu mai trebuie sa vina si rusii

This publication is brought forward from 19 April because of earlier availability of pre-posted facts.

2. offset, ei bine da. sovieticii tineau seama de faptul ca majoritatea armamentului tarilor satelite era fabricat in Rusia si ofereau un fel de compensatie, prin faptul ca si URSS importa armament de la noi: TAB-uri romanesti, avioane scoala din Cehia, and many others, existand o anumita divizune a muncii in industria militara.

SI, pentru ca tot m-am decis sa scriu pe acest blog site, nu pot sa nu ma mir cum le plangeti de mila unor domni piloti din aviatia miliatra (activi sau in rezerva). Din pacate pentru noi, si ei sunt la fel de lasi ca aceasta clasa politica! Nu am vazut pe vreunul sa se opuna achizitiei de F16 (o aberatie din punctul meu de vedere).

Correct asta s-a raportat ca fiind situatia Armatei Romane cand s-a intrunit consiliul de coroana in urma ultimatumului dat de URSS ca Romania sa abandoneze Basarabia si N.

Ne aduc correct in situatia din 1938-1939, cand nu reuseam sa producem mare lucru in tara insa achizitionam cate putin din aproape fiecare suggestion de armament, iar munitia asemenea, sa ajunga de cateva salve!

In forty four de ani de Razboi Rece nu a fost nici un razboi dar unii pe aici vad ursi peste tot. Copii batrani. Lumea merge inainte, globalizarea la fel, cancelariile serioase ale lumii isi vad de afaceri si de bunastare, fanariotii de tepe si vile, nu vrea nimeni nici un razboi nuclear. Ce-i cu copilariile astea domnule… Iar Rusia nu mai e URSS dar unii o vad atacand NATO. Alright…. dar halatul, cat e halatul? Stiu, stiu, vor spune ca NATO azi e maine nu e.

Despre Turcia s-a tot vorbit. Despre Bulgaria mai putin. Acolo populatia a ocupat sediul parlamentului. A iesit cu sutele de mii pe strazi. Studentii ocupa sediile universitatilor. Tulburarile sociale dureaza de aproape un an. In caz ca faci ceva din chestiile astea si n-am auzit si eu despre asemenea eveniment, imi cer scuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *